Betaal zo weinig mogelijk belastingen

Mijn belastingadviseur levert geld op

Belastingen zitten in ons bloed. Bij alles wat wij doen en adviseren kijken wij naar de fiscale gevolgen. Belastingregels zijn niet zwart-wit, daar liggen kansen. Wij helpen jou met kundig en betrouwbaar belastingadvies bij het benutten van die kansen. Hiermee kun je als ondernemer veel besparen.  

Voor elke klant nemen we ruim de tijd. De deur van ons kantoor staat altijd open. Van ZZP’er tot grootbedrijf, elke klant is ons even dierbaar. Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten onze adviezen ook echt begrijpen. Onze adviezen zijn transparant en praktisch. Want uiteindelijk blijft de ondernemer altijd zelf verantwoordelijk voor zijn belastingaangiftes.

 

Overname? Uitbreiding? Of bedrijfsbeƫindiging? Begeleiding door je eigen belastingspecialist met grondige kennis is goud waard!

Wil je ook een vrijblijvend gesprek over belastingadvies?

LoodenSterenborg onderscheidt zich in de combinatie van financiële administratie en specialisatie in belastingadvies. Een kundige blik op fiscale mogelijkheden van bedrijven levert vaak verrassende kostenbesparingen op. Ben je starter? Of denk je aan overstappen? Neem eens contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek

Ik wil vrijblijvend kennismaken met belastingadvies van LoodenSterenborg

Contact opnemen

 

Wat klanten zeggen over Looden Sterenborg

‘Als ondernemer zie ik mijn belastingaanslag natuurlijk het liefst zo laag mogelijk. Belastingregels zijn complex en vaak op veel manieren uit te leggen. Dat biedt kansen. LoodenSterenborg helpt ons bij het benutten van die kansen. De adviseurs weten complexe zaken in begrijpelijke taal duidelijk te maken. Dat is voor ons van grote waarde.”

 

Administratie en belastingadvies, een ijzersterke mix!

Onze specialisaties belastingadvies en administraties vormen samen een ijzersterke mix. Want boekhouding en fiscale zaken hangen onlosmakelijk met elkaar samen.

Voor al je belastingaangiftes, zoals

  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte inkomstenbelasting
  • btw aangifte (aangifte omzetbelasting)
  • aangifte loonbelastingen

Fiscaal adviesbureau in Stadskanaal voor Groningen & Drenthe

Als fiscaal adviesbureau in Stadskanaal werken wij voor een groot aantal zakelijke klanten in Groningen en Drenthe, onder meer in de regio‘s Stadskanaal, Westerwolde, Ter Apel, Emmen, Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Westerbork, Gieten, Veendam, Hoogezand, Delfzijl, Appingedam, Winschoten en Pekela. Wij helpen ZZP’ers, eenmanszaken en MKB bedrijven écht verder met gerichte belastingadviezen.