Laat je totaal ontzorgen bij salarisadministratie

Salarisadministratie is meer dan een loonstrookje. Het is veelomvattend en complex door de vele wetten en regels. Wij ontzorgen onze klanten met  full-service loonadministratie, inclusief alle premies, heffingen en kortingen. Je hebt er geen omkijken naar. Voor werkgever en werknemer altijd online beschikbaar via Mijn Loondossier.

Correcte en tijdige salarisadministratie

Medewerkers moeten op tijd krijgen waar ze recht op hebben en als bedrijf moet je alle premies en belastingen tijdig en correct afdragen. Ook moeten loonstroken duidelijk en foutloos zijn. Wij verwerken alle aangeleverde (loon)mutaties tijdig, de salarisspecificaties zijn altijd begrijpelijk en correct. Daarvoor maken we vooraf met elkaar duidelijke afspraken over het aanleveren van de gegevens. 

Mijn (online) Loondossier

Mijn Loondossier biedt voor iedereen een persoonlijk online, digitaal archief met voor alle betrokkenen op maat alle relevante informatie 24/7 toegankelijk: voor ons, de werkgever en de werknemer. Eén plek online en via een app waar alles te vinden is:

 • loonstroken
 • jaaropgaven
 • loonaangiftes
 • loonjournaalposten
 • arbeidsovereenkomsten
 • verzuimverzekeringen

JE EIGEN SALARISADMINISTRATEUR IS JE VASTE AANSPREEKPUNT BIJ LOODEN STERENBORG

Proactief in loonadministratie

Wij zijn proactief als het gaat om loonadministraties. Hebben wij het gevoel dat er een keer iets ontbreekt of mis gaat, dan trekken we zeker aan de bel. Wij zorgen dat het klopt, dat is wel zo prettig voor iedereen.

Kennis van complexe regels loonadministratie

Loonadministratie is door de huidige wet- en regelgeving erg complex. Met onze altijd actuele, specialistische kennis van regels op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen en cao’s maken wij alles voor elkaar volgens de nieuwste wetten en regels. Dat doen wij inclusief alle bijkomende administratieve handelingen zoals het verzorgen van de belastingaangifte en het berekenen van pensioenpremies.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER LOODEN STERENBORG

“Sinds wij onze loonadministratie uitbesteden aan Looden Sterenborg is er een last van onze schouders gevallen. Vertrouwen is de basis, wij weten gewoon dat alles goed komt, zowel voor onze medewerkers als voor de belastingdienst. En natuurlijk voor ons. Beloftes worden nagekomen, loonstroken zijn er op tijd en alle fiscale beslommeringen worden geregeld. Dit hadden we veel eerder moeten doen.”

Werkzaamheden in salarisverwerking 

 • loonverwerking verzorgen
 • loonstroken maken en verstrekken
 • personeelsmeldingen en digitale aangifte bij pensioenfonds
 • opstellen van (arbeids-) overeenkomsten
 • loonkostenberekeningen
 • beloningsadviezen verstrekken
 • begeleiding bij controle door Belastingdienst of pensioenfonds

Je eigen salarisadministrateur 

Je eigen salarisadministrateur is je vaste aanspreekpunt bij LoodenSterenborg, met kennis van zaken en jarenlange ervaring. Die kent jouw bedrijf, het werk en de mensen, onderhoudt persoonlijk contact en denkt mee.

Administratiekantoor in Stadskanaal voor Groningen & Drenthe

Als administratiekantoor in Stadskanaal verzorgen wij salarisadministraties voor zakelijke klanten in Groningen en Drenthe. Wij helpen ZZP’ers, eenmanszaken en MKB bedrijven écht verder met full-service loonadministratie en HRM-advies.