Advies & administratie voor starters

Een goed begin voor startende ondernemers

Begin goed als starter: regel je financiële, administratieve en fiscale zaken goed. Heb je een financiering nodig? Wil je weten welke subsidiemogelijkheden je kunt benutten? Of wil je zeker weten dat je niet teveel belasting betaalt? LoodenSterenborg helpt je verder: met heel veel kennis van belastingzaken en zonder poespas.

 

SPARRINGPARTNER VOOR STARTERS, WIJ HELPEN JE ÉCHT VERDER MET KENNIS VAN ADMINISTRATIE, BELASTING EN FINANCIËN.

Startende ondernemer: een prachtige uitdaging

Het starten en runnen van je eigen onderneming is een geweldige uitdaging. Als startende ondernemer met een eenmanszaak of mkb-bedrijf krijg je ook te maken met ingewikkelde vraagstukken. Dan is deskundige ondersteuning zeer welkom. LoodenSterenborg is een betrokken en betrouwbare partner die elke ondernemer, van klein tot groot, begeleidt bij het nemen van de juiste stappen.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER LOODEN STERENBORG

‘Als startende ondernemer zagen wij door de bomen het bos niet meer. We werden overspoeld met een zee aan informatie over wat je allemaal moet doen en regelen. Zo veel informatie en zo veel ruis, dat we er eigenlijk niet veel wijs uit konden worden. LoodenSterenborg hielp ons echt verder met de juiste adviezen en ondersteuning op de juiste momenten. Dit gaf ons als starter heel veel rust en overzicht.”

Adviseur voor starters in Groningen & Drenthe

Vanuit Stadskanaal werken wij als adviseur en administratiekantoor voor starters in onder meer Groningen en Drenthe. Wij hielpen startende ondernemers - zzp’ers of mkb’ers - in onder meer de regio‘s Stadskanaal, Westerwolde, Ter Apel, Emmen, Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Westerbork, Gieten, Veendam, Hoogezand, Delfzijl, Appingedam, Winschoten en Pekela.

Ik ben starter en heb vragen