Administratie & online boekhouden

Wil je volledig ontzorgd worden als het gaat om je administratie? Wij verzorgen het van A tot Z voor je. Kies je er liever voor om je eigen administatie te doen? Ook dat kan. Dan staan wij naast je met controle en advies. Administratie is maatwerk bij LoodenSterenborg: jij doet zelf wat je wilt, wij verzorgen de rest.

Volledig ontzorgd in administratie en boekhouding

Wil je geen omkijken hebben naar je administratie? Lever je digitale en papieren bonnen en facturen bij ons in en wij verzorgen het volledig: het verwerken, de controle, de btw-aangifte en de periodieke rapportages volgens afspraak.

Jij doet je bedrijfsadministratie, wij controleren en ondersteunen

Voer zelf je boekhouding, dan hou je inzicht in de financiële positie van je onderneming of organisatie. Dat adviseren wij elke ZZP’er, eenmanszaak en MKB onderneming. Als administratiekantoor staan wij naast de ondernemer met ondersteuning bij het inrichten en voeren van de online boekhouding.

Bespaar op kosten van bedrijfsadministratie

Zelf geheel of gedeeltelijk je (online) administratie voeren heeft nog een groot voordeel: het scheelt behoorlijk in de kosten. Digitale en online boekhoudprogramma’s zijn tegenwoordig zo gebruiksvriendelijk, dat elke ondernemer veel zelf kan doen. En kom je er een keer niet helemaal uit, dan helpen wij je uiteraard verder.

 

Wij controleren de administratie om ervoor te zorgen dat die altijd voldoet aan geldende, complexe wetten en regels.

Controle van de boekhouding 

Een gedegen en uitvoerige administratie is de basis voor betrouwbare maand- of kwartaalcijfers. Zorg er daarom voor dat die administratie altijd up-to-date is. Wij controleren de administratie om ervoor te zorgen dat die altijd voldoet aan geldende, complexe wetten en regels.

Hulp bij online administratie

Je hebt voor het voeren van je digitale of online administratie keuze uit vele pakketten en programma’s. Wij kennen alle gangbare digitale boekhoudpakketten en kunnen hiermee werken. Bij vragen of opmerkingen van de ondernemer hebben wij altijd meteen toegang tot de meest actuele cijfers. 

Wat klanten zeggen over Looden Sterenborg

‘Wij lieten onze administratie altijd uitvoeren door een externe partij. LoodenSterenborg adviseerde ons om dit zelf te gaan doen. Dat advies hebben we opgevolgd. Nu hebben we veel meer inzicht in onze financiële bedrijfsvoering.”

 

Administratiekantoor in Stadskanaal voor Groningen & Drenthe

Als administratiekantoor in Stadskanaal werken wij voor met name zakelijke klanten in Groningen en Drenthe. Wij ondersteunen ZZP’ers, eenmanszaken en MKB bedrijven met het inrichten en bijhouden van hun online boekhouding.

 

UNIT4 MULTIVERS, COMPLEET BOEKHOUDPAKKET OP MAAT VOOR ONDERNEMERS.

 Meer over Unit4 Multivers