Vacature: Ervaren Assistent-Accountant (32-38 uur per week)

Looden Sterenborg Belastingadvies + administraties zoekt een assistent-accountant met enkele jaren ervaring (3-5 jaar) in de accountancy en met een hands-on mentaliteit.

Functieomschrijving
Je gaat aan de slag voor MKB ondernemers uit de regio en dit doe je in teamverband. Je bent in staat om jaarrekeningen en fiscale aangiftes op gevorderd en zelfstandig niveau te verzorgen, maar collega’s staan voor je klaar wanneer je vragen hebt of hulp nodig bent. In de cijfers let jij op bijzonderheden en adviesmogelijkheden. Je komt uit de regio of voelt je helemaal thuis in onze regio en spreekt de taal van de ondernemer.

Over Looden Sterenborg Belastingadvies + administraties
Looden Sterenborg biedt een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van administratie, jaarrekening, fiscaal en bedrijfsadvies. Wij zijn secuur, flexibel, bereikbaar, betrouwbaar, transparant en proactief. Met 5 medewerkers werken wij dagelijks met plezier aan het realiseren van deze doelstellingen. Binnen Looden Sterenborg werken fiscalisten, (salaris-)administrateurs en relatiebeheerders samen om een optimaal resultaat te bereiken. Kwaliteit en goede communicatie met onze klanten staan voorop in onze organisatie. Ons kantoor kenmerkt zich door een informele werksfeer, die ook op professionele wijze naar buiten wordt uitgedragen. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs en erkend RB Kantoor.

Functieomschrijving

 • Je stelt jaarrekeningen op en verzorgt winstaangiftes en aangiften Omzetbelasting;
 • Je verwerkt en controleert financiële administraties van klanten en overlegd hierover met de klant;
 • Je signaleert adviespunten en pakt dit zelf op of draagt ze aan bij de relatiebeheerder/fiscalist;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en affiniteit met loonadministraties;

Opleidings- en ervaringseisen

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding HBO Accountancy, bedrijfseconomie of SPD/MBA
 • Je hebt kennis en ervaring met relevante applicaties en automatiseringspakketten, bij voorkeur Unit4 / Exact (Accounting, Multivers Online, Audition, BoekhoudGemak, Fiscaal Gemak) en Snelstart;
 • Je hebt recente en bewezen ervaring in een soortgelijke functie op HBO-niveau (3-5 jaar);
 • Je hebt veel affiniteit met belastingen/fiscaliteit en bent bereid je hierin verder te ontwikkelen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent zelfstandig, leergierig en bent klantgericht;
 • Het kunnen voeren van een salarisadministratie en in het bezit van een praktijkdiploma lonen is pré;
 • Je beschikt over een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een salaris dat in overeenstemming is met opleiding en ervaring. Daarnaast kennen wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een sport-regeling en fruit van de zaak, laptop en smartphone van de zaak, een pensioenregeling en ruime mogelijkheden tot verdere opleiding en scholing.

Contactgegevens
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je hierop reageren? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Jessica Looden via 0599-614703.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.