Online administratie

De vele voordelen van digitale boekhouding

Online of digitale administratie maakt het werk van ondernemers gemakkelijk. Er zijn vele sites, apps en tools waarmee je de efficiency van jouw bedrijfsvoering een boost geeft. Wij kennen en kunnen werken met alle gangbare online administratieprogramma’s en mogelijkheden. Wij helpen je graag op weg met je digitale of online boekhouding.

Advies over online administratie

Onze ondersteuning kan beginnen met advies over de apps en programma’s. Wij helpen je graag verder bij het maken van een keuze voor het systeem dat het best bij jouw bedrijfsvoering passen.

 

Unit4 Multivers, compleet boekhoudpakket op maat voor ondernemers.

Inrichten van de online boekhouding

De online tools en programma’s bieden zeer veel mogelijkheden. Het is zaak om alles zo in te richten dat alle functies die je nodig hebt optimaal functioneren. En vooral ook dat je geen last hebt van alle functies die je toch niet gebruikt. Wij helpen je online boekhouding inrichten met minimale ruis en maximale efficiency.

Voeren van de administratie

Als alles in de steigers staat, ga je jouw eigen online administratie voeren. daarbij kijken wij mee over je schouder. Je kunt ons al je vragen stellen en wij verzorgen de rapportages en aangiftes. En uiteraard houden wij ook hierbij alle belastingaspecten in de gaten, zodat je zeker weet: ik betaal niet teveel belasting.

 

Ik wil meer weten over Unit4 Multivers >> Online administratie

Wat klanten zeggen over Looden Sterenborg

"De overgang van een papieren administratie naar digitaal en online boekhouden was binnen onze bedrijf een behoorlijke overgang. Jessica Looden van nam ons bij de hand. Samen kozen we voor Unit4 Multivers Management Monitor en richtten deze in. Nu de implementatie al een tijdje achter de rug is, ervaren we: onze online administratie maakt ons dagelijks werk een stuk efficiënter en gemakkelijker."