Met financial planning en estateplanning ben je zakelijk én privé klaar voor het (on)verwachte

Wil jij zakelijk of privé klaar zijn voor de toekomst? Wil je verwachte maar ook onverwachte ontwikkelingen de baas zijn? En heb je al eens nagedacht over slimme overdracht van vermogen aan de generatie die na jou komt? Bij financial planning en estateplanning zijn zakelijk en privé onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met LoodenSterenborg ben je klaar voor de toekomst.

 

GEDEGEN BELASTINGADVIES LEVERT GELD OP, ZEKER OOK BIJ FINANCIAL PLANNING EN ESTATEPLANNING

Financial planning, voor een financieel zonnige toekomst

 

Wil je er ook in de toekomst warmpjes bij zitten? Ook als je eens te maken krijgt met onverwachte tegenslag? Dat regel je met gedegen financial planning. Hoe je dit regelt, is persoonlijk maatwerk, afhankelijk van je situatie, wensen en verwachtingen. Wij helpen je bij het maken van een inventarisatie en adviseren over de voor jou persoonlijk aantrekkelijkste mogelijkheden. Zo blijven jij en je gezin financieel gezond, ook bij AOW, ziekte en overlijden.

Ik wil mijn financiële toekomst goed regelen

 

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER LOODEN STERENBORG

"Of we wel eens hadden nagedacht over onze financiële toekomst, vroeg belastingadviseur Jessica Looden van LoodenSterenborg ons. Natuurlijk wel, dachten we. Maar toen we hier even over dieper op ingingen, bleek dat we de zaken nog veel beter konden regelen. Zo ging het over de belastingregels. Door die goed toe te passen, hoeven we veel minder belastingen te betalen.”

Estateplanning, overdracht van vermogen fiscaal goed geregeld

Wil jij dat er bij de overdracht van je vermogen zo veel mogelijk overblijft? Regel het dan goed. Met estateplanning banen wij voor jou een pad door het woud aan belastingwet- en -regelgeving. Zet je de juiste stappen op het juiste moment, dan kan dat jou en je erfgenamen heel veel geld opleveren. Estateplanning bestaat onder meer uit:

  • planning van bedrijfsoverdacht
  • successieplanning
  • testamentplanning
  • schenkingsplanning 

Ik wil de overdracht van mijn vermogen goed regelen

Belastingadviseur in Stadskanaal voor Groningen & Drenthe

Als belastingadviseur in Stadskanaal werken wij voor een groot aantal zakelijke klanten in Groningen en Drenthe. Wij helpen ZZP’ers, eenmanszaken en MKB bedrijven écht verder met gerichte belastingadviezen.