Belastingadvies

Ondernemers besparen dankzij gedegen belastingadvies

Gedegen belastingadvies is onmisbaar voor ondernemers die hun fiscale mogelijkheden optimaal willen benutten. En wie kan dat nou beter doen dan je eigen administratiekantoor, degene die helemaal thuis is in jouw administratie en bedrijfsvoering? 

Belastingadvies bespaart

Looden Sterenborg onderscheidt zich in de combinatie van financiële administratie en specialisatie in belastingadvies. Een kundige blik op fiscale mogelijkheden van bedrijven levert vaak verrassende kostenbesparingen op. Ben je starter? Of denk je aan overstappen? Neem eens contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek

Wij geven antwoord op al  jouw fiscale vragen!

Fiscalisten en financieel adviseurs Jessica Looden en Bernold Sterenborg spreken de taal van de ondernemer. Hun adviezen zijn helder en transparant, altijd tot stand gekomen vanuit kennis van de organisatie en bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Wie een vraag heeft, krijgt antwoord. En, minstens even belangrijk: Looden Sterenborg adviseert proactief. 

,,Wij nemen ruim de tijd voor elke klant. Van ZZP’er tot grootbedrijf, elke klant is ons even dierbaar.’’

Fiscaal advies in begrijpelijke taal

Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten onze adviezen ook echt begrijpen. Onze adviezen zijn transparant, open en praktisch. Want uiteindelijk blijft de ondernemer altijd zelf verantwoordelijk voor zijn belastingaangifte. 

Proactief

Looden Sterenborg adviseert klanten proactief. Maar daarvoor is ook zeker een actieve rol van de ondernemer vereist. Onze inzet is een persoonlijke binding en lange-termijnrelatie met onze klanten, zodat het voor hen een bijna natuurlijke reflex wordt om ons te bellen als ze ergens mee zitten of vragen hebben

Looden Sterenborg sterk in combinatie administratie en fiscale ondersteuning

 

Mehr Informationen? Bitte kontaktieren Sie uns!